Hakkımızda
GKS YAPI

Sirketimiz 1994 yılında kurulmustur. GKS Yapı tecrübeli ve dinamik kadrosuyla uzun yılların birikimine sahiptir. Sirketimiz kurulduğundan bu yana Otomobil, Eğitim, Gıda, Dayanıklı Tüketim Malları, Taahhüt ve İnsaat sektöründe faaliyet göstermistir. İnsaat sektöründe yüzlerce konuta imza atan GKS Yapı, ilk günkü heyecanıyla yeni projelerde dayanıklı konutlar üretmeye devam etmektedir. En büyük amacımız, yeteneğimiz ve tecrübemizi yüklendiğimiz her ise yansıtarak basarılı islere imza atmaya devam etmektir.

VİZYONUMUZ

Ülkemiz insanları için yaşam alanları üretmek, bunların sürekliliğini sağlamak, sektöründe verimlilik, kalite, estetik ve güvenlik konularında standartların üstünde bir firma olmaktır.

MİSYONUMUZ

Dünya standartlarında gelişen inşaat teknolojilerine uygun yapılar üretmek, örnek projeler üreterek toplumsal yaşama katkıda bulunmak, ülkemiz inşaat sektöründe yenilikçi bir firma olmaktır. Tecrübeli ve eğitimli personeli ile kalite ve iş güvenliği konularında titiz, yarattığı müşteri memnuniyeti ile de örnek bir şirket olmaktır.

Büyük görmek için resimlerin üzerine tıklayın
 
search